Onderhoud

Onderhoud wordt in veel gevallen uitgesteld. Of het nu gaat om het onderhouden van schilderwerk, beton of de tuin. Uitstel van onderhoud levert vaak een hogere kosten post op. Bij tijdig onderhoud kunnen hoge kosten voor reparatie voorkomen worden. Op tijd uw kozijnen schilderen voorkomt hout rot. Het schilderen van een kozijn of deur brengt lagere kosten met zich mee dan het vervangen van een kozijn of delen ervan. Dit geld ook voor beton en staal. Het achteraf verwijderen van beton, roest of rot, kost meer tijd en daarmee meer geld.

Naast het voorkomen van schade door verwaarlozing is een mooi onderhouden pand ook een lust voor het oog.

Een voorbeeld uit de praktijk.

U heeft een probleem met de verlichting in uw parkeergarage. Er is een hemelwater afvoer gaan lekken en veroorzaakt hierdoor kortsluitingen in de verlichting. U belt dan een loodgieter om de HWA (hemel water afvoer) te repareren, en u belt een elektricien om de kortsluiting te verhelpen.

In het bovengenoemde voorbeeld betaald u twee keer voorrijkosten, á minimaal €40,- en twee verschillende tarieven arbeidsloon, u moet misschien twee keer tijd vrijmaken om de beide bedrijven toegang te verlenen tot het pand. Het resultaat is dus extra kosten en extra tijd.

RHN Services lost beide problemen vakkundig voor u op en u houd meer geld over voor ander onderhoud!

Wat doen wij anders:

  • Lage voorrijkosten
  • Servicemonteur met diverse expertise
  • Één contact persoon
  • Duidelijke communicatie
  • Opdrachten worden snel afgehandeld 
Terug naar overzicht

wilt u meer weten over onze
diensten of een vrijblijvende
offerte aanvragen?

Klik hier